Loading...

[FIX] Inventory Bug - Download the fix patch if you have this problem

Discussion in 'Help Desk' started by Gix, Nov 17, 2009.

  1. Gix

    Gix Founder

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    54,196
    Likes Received:
    4,433
    Trophy Points:
    113

    .

    We've got some reports from our players that they have invisible spaces inside their inventory which can't be used.


    This is a problem from your Diablo 2 LoD Game Client.


    However, I've created a .mpq file that will be compatible for any client you downloaded and may have the mentioned problem.


    Place the downloaded file inside your Diablo II folder replacing the older one.


    Download Fix Inventory Bug Patch: Click Here
     
    eXistenZ, celebro, andreey and 2 others like this.
  2. Aaape

    Aaape Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    88
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    113
    Stickied.
     
    eXistenZ likes this.
  3. Gix

    Gix Founder

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    54,196
    Likes Received:
    4,433
    Trophy Points:
    113

    LE: Sry, seems i've unstickied by mistake trying to unstick the maintenance thread
     
    eXistenZ likes this.
  4. r3ich

    r3ich Forum Legend

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    0
    I hope will work

    Thisi mpq because i die on hc ...
     
    eXistenZ likes this.
  5. r3ich

    r3ich Forum Legend

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    0
    mda lol Wtf is that that is my inventory :d thank you guis ... i wnat to tel you somthing if you want modifie the mercenary , so he can use bots belts rings , amulets and hands :X

    thank you
     
    eXistenZ likes this.
  6. r3ich

    r3ich Forum Legend

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    0
    ook that is nice i play on one this version i like this version i love this version good work :X


    tank you God IS With me is that mercenary i wanted :) i sow ... now when i buy one :X
    :D:eek:fftopic:
     
    eXistenZ and CyPher like this.
  7. Yogg Saron

    Yogg Saron Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    hi guys,
    is there by any chance i could get an item that was lost when picked up?
    i lost my 167% ed upped hoz i was just about to socket via the larzuk quest reward, picked the hoz up and poof! it disappeared.
    i have previously corrected the bug as i had lost other items.
    i am only on SC oblivion ladder,but it was an epic feat finding a hoz let alone upping it and getting it socketed.
    If you can restore my Hoz i would be eternally grateful.
    Thanks.
     
  8. Gix

    Gix Founder

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    54,196
    Likes Received:
    4,433
    Trophy Points:
    113

    Hello

    Unfortunately we can't complete your request and no other server would do it.
    Sorry for that
     
    Yogg Saron likes this.
  • Draft saved Draft deleted
    Loading...
    Loading...