Loading...

Info Full List of Custom Features and Recipes

Discussion in 'Help Desk' started by axxxy, Oct 20, 2012.

  1. LyrickCZE

    LyrickCZE Member

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's here:
    The Arreat Summit - Items: The Horadric Cube

    3 Magic Rings = 1 Random Magic Amulet
    Save any unwanted rings for the chance of getting a high quality amulet. ilvl = int(.75 * clvl). This means at Character Level 65, ilvl = 48. So any Magical Prefix or Suffix with a level of 48 and below might be available. Since +2 to Skills amulets have a level of 90, it's not possible to create a +2 to skills Amulet with this formula.

    I have nearly 200 rings, I always collect them to roll some new amulets. Which sadly doesn't work here. I believe it must be some bug, because it's not mentioned in the OP.
    And what would be reason to disable it anyway?
     
  2. mihain

    mihain Supporter

    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I would like to add one correction

    If you put 2 Ber Runes and hit Transmute within the Cube you will get 1 Jah

    If you put 1 Jah Rune and hit Transmute within the Cube you will get 1 Ber and 1 Sur

    Can you guys observe the inconsistency here? This managed to cost me 1 Sur :)
     
  3. sphinx2

    sphinx2 Member

    Joined:
    Oct 30, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    This is mentioned in the first post, under this topic. Your bad, you should have read more carefully (or ask on the forum / in game / in main chat).
    And, well, welcome to the club, it happened to most players, probably. Learning the rune downgrade rules the hard way.
     
  4. JackTheRipper

    JackTheRipper Senior Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Messages:
    242
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    28

    is it normal for the merc to only be able to equip 1 ring? i see 2 slots but it just unequipped the first ring he had when i try and equip his second ring.
     
  5. Sabrossa

    Sabrossa Member

    Joined:
    May 28, 2013
    Messages:
    82
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Yes it is.
     
  6. JackTheRipper

    JackTheRipper Senior Member

    Joined:
    May 30, 2014
    Messages:
    242
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    28

    curious why Jah's sell for Ber+Sur+Lo if Ber+Sur=Jah..it seems too good to be true. I asked in chat and someone said "2 Bers makes Jah" but the formula here says Jah=Ber+Sur. one would assume it would work the other way too? I've never made a Jah yet so I don't know.
     
  7. randmaniac

    randmaniac Member

    Joined:
    Jun 14, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I think it is 2xBer -> Jah and Jah -> Ber+Sur

    "Any 2 of same level runes = next level rune."

    "Any One rune can be downgraded or broken into two lower runes with the fallowing mentions:[...]Jah = Ber + Sur"
     
    JackTheRipper likes this.
  8. Sabrossa

    Sabrossa Member

    Joined:
    May 28, 2013
    Messages:
    82
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    its only normal to get a penalty when downgradeing runes. Jah is sold or bought for Ber sur by those who need Jah rune for runewords and dont wanna waste 2 ber's to make it, they'd rather buy it for ber sur.
     
    JackTheRipper likes this.
  9. IWillDieLOL

    IWillDieLOL Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are the recipes for recycle (and possible other recipes not listed) implemented? or do they have a diferrent recipe since it seems I cannot recycle amulets and rings.
     
  10. phlegeton

    phlegeton Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    what about anihilius event? is it blizzlike or you just have to sell one soj and you get to kill diablo ?
     
  11. afro

    afro Member

    Joined:
    Jan 18, 2015
    Messages:
    89
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    He can appear after a huge number of sojs solded, but u can't know exactly when or after how many sojs u sold.
     
  12. MrHammer

    MrHammer Forum Legend

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Messages:
    349
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    0
    Diablo Clon will appear after just ONE Stone of Jordan is sold to any merchant (in your own game). It has some spawn rules, just like in Blizz server, Sell act 5 and go to first WP, he will be near shenk.

    He can also appear the "normal" way, after XXX sold sojs. (in all existing Hell games)

    All Original Blizzard server runes are supposed to be working, although I remember hearing from someone the same issue with recycling recipes...
     
    Gix likes this.
  13. suckafiiish

    suckafiiish Member

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there still a cube recipe to remove all sockets?
     
  14. machiavelli

    machiavelli Senior Member

    Joined:
    Aug 2, 2015
    Messages:
    117
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    Hel rune + tp scroll in cube afaik.
     
  15. suckafiiish

    suckafiiish Member

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks boss!!
     
  16. machiavelli

    machiavelli Senior Member

    Joined:
    Aug 2, 2015
    Messages:
    117
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    No problem bro.
     
  17. deadman3112

    deadman3112 Member

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No option for skill tree reset?:(:(:(

    I havent played for years i dont remember half stuff but its gonna be fun anyway.
     
  18. Botlike

    Botlike Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Messages:
    375
    Likes Received:
    812
    Trophy Points:
    93

    @deadman3112: You can reset your skills/stats either with Akara after completing the 'Den of Evil' quest or with a reset token which you get from transmuting four different essences. You need to farm Andy, Duriel, Mephisto, Diablo and Baal to collect essences. Or you can buy a token for an Ohm.
     
  19. Gix

    Gix Founder

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    54,145
    Likes Received:
    4,337
    Trophy Points:
    113

    A little surprise that will go live on friday.
    - Ability of stacking keys up to 200 (default value was 12)
     
    DiabloDan likes this.
  20. blp

    blp Supporter

    Joined:
    Apr 5, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    Love the new Grandfather!!!!
     
    b1n likes this.
  • Draft saved Draft deleted
    Loading...
    Loading...