Пичове ,помагайте!! Този мапхак Sting не се разбира с компютъра ми (Window7) с никое Диабло,сменях играта сменях хака,Config фаилове, каквото се сетите правих играта да е 2D вместо 3D от VideoTest-а ,все тая и с други работи си играх,но сега не мога да се сетя,където каквот намерих из интернет-опитах. Грешката е следната : Halt Location : ,line#215 Expression: Unrecoverable internal error 6f88f92c Ще съм благодарен да ми дадете идеи как да го оправя,защото е досадно през 20 минути да ми крашва на средата на играта,получавам тази грешка само когато съм с Sting Map hack и играя на FullScreen (на windows mode не мога да играя ,макар там да няма грешка),може да ми кажете и друг мапхак различен от Sting работещ на Europebattle.net сървъра,който минава покрай защитата. Благодаря
Здрасти. Единствения варянт да играеш да фулл скреен без да ти крашва мап хака е да играеш с някой съвсем опростен като този - DOX.bg - . Друг варянт няма..какво ли не съм опитал,другото е да се научиш на линдоул мод..!