Loading...

Privet

Discussion in 'Bulgarian' started by izvraten, Feb 20, 2014.

1. izvraten

izvraten Member

Trophy Points:
    1
    Zdraveite sunarodnici,

moje li nqkoi tyk da mi dade kompetenten otgovor na vuprosa "Kakyv e drop-a na itemi i runi sravnenie s original-a" i "kakva e razlikata mejdu tuk i EPS?" " Kakvi sa plusovete i minusite na servera"

Ochevidno igrachite vytre koito se opitah da porazpitam bqha malko malumni i edinstvenoto neshto koeto mi govoreha e kak sa imali ZOD ZOD CHAM BER BER ZHAM predi restart-a.

Blagodarq predvaritelno.

p.s oh i sujalqvam za latinicata , na nov laptop sym i nqmam kirilica vse oshte

2. Val

Val Member

Trophy Points:
    0
    Елементарните итеми като шако, окулус, ръсет и т.н. падат много често. По-трудно е със шардове и грифони, но като цяло е доста добър дропа на итеми. Дропа на руни до Ло е доста по-висок в сравнение с ЕПС и освен това руните могат да се цепят. Поцъкай 2-3 седмици и сам ще видиш за какво става на въпрос. Интересно е и има доста хора ;)

3. izvraten

izvraten Member

Trophy Points:
    1
    Mersi za izchepatelniqt otgovor! Da az gledah shansovete che sa prognozirani 1-10x ama neznaeh kak po-tochno da go razbera!
    Runi mogat da se cepqt? Strahotno! Tuk ima li specifichno napraveni Runewords ,kakto imashe v EPS, sami po vida si.

p.s Ti si star igrach ot EPS , ako ne se lyja. Neznaino zashto igrah tam prez 2008-2011 i oshte ti pomnq imeto i avatar-a :)

4. horizon21

horizon21 Senior Member

Trophy Points:
    28
    Колега, погледни стикитата в този линк: forum.gamesymbol.com/f842/
    Вярвам, че там ще намериш отговорите, които те интересуват :)

• Draft saved Draft deleted
    Loading...