Loading...

Помощ за новите играчи

Discussion in 'Bulgarian' started by Val, Jan 17, 2014.

1. GorchoEPS

GorchoEPS Member

Trophy Points:
    1
    Здравейте колеги !
    Преди 3 дена започнах да играя в този сървар, имам само едно питане(дано да съм уцелил раздела) къде да ходя да РЪНКАМ за Item's и Runes ??

Благодаря Ви предварително !

2. Noelle

Noelle Active Member

Trophy Points:
    13
    За предмети travincal, nihlathak
    За руни навсякъде

3. Coldness

Coldness Member

Trophy Points:
    0
    Здравейте,
    започнах да играя вчера в този сървар. В момента съм вече на хел но без предмети е доста зор. Ако може малко помощ ще съм много благодарен. Акаунт: Coldness

4. GDoTT

GDoTT Member

Trophy Points:
    0
    Здравейте пичове, вчера почнах. В играта съм GDoTT а ника на сорсата е Helena. На Hell съм вече. Ако има някой да разясни малко цените как са, ще е добре. Също така имам 1 проблем с мап хака. Инсталирам го, давам да бачка като админ, инсталирам плъгина алт и табвам в играта има си мап хак и след 10 сек или 5 мин ми дава еррор играта. Това е само като има мап хак. Тоя дето е стинг с иконка на барт симпсън. Въпроса ми е, има ли начин да се дръпне мап хак без телепорти и етц, както си беше стария навремето преди 8-9 години в хедофф-а дето само да разкрива картата и да не прави проблеми.

5. Sevar

Sevar Member

Trophy Points:
    3
    Стара версия няма най-добре си дръпни и Д2, всички пачове и мап хака от тук , изглежда днес 03.01.2015 ще има и нов пач така че давай. Не е Хедофф но аз си играя от година тука дава понякога ерори ама за безплатна игра нормално и има дни когато си играя по 10 часа без никакви издънки. Понякога в пикови часове когато се пълни сървара и разни манияци оверфлоод или опитват всекви глупости и просто връзката е кофти, ако пък само Стинг мап хака (със симпсона) ти прави проблем, просто му прегледаи настройките и го слойжи на най елементарните , (опциите които са за ретайла да се крие сам хака нямат смисъл понеже е позволен и май те правят проблем) пиши в гугле настройки стинг мап хак да разгелдаш за кво става реч.

6. COMPTONGG

COMPTONGG Well-Known Member

Trophy Points:
    83
    Здравейте, вчера започнах да играя тук, ако някой помогне с малко итеми и превод хел ще е супер! акаунт : COMPTONGG благодаря.

7. planeta

planeta Active Member

Trophy Points:
    8
    Koyto ima wuprosi da mi pishe na acc : mirizma,awp,planeta...

8. BlueJeans

BlueJeans Member

Trophy Points:
    0
    нов сам в сървара ... ще може ли малко интемс като за начало ... acc mi e RainOfworld daje v momenta igraq

9. iiN0pointENERGY

iiN0pointENERGY Member

Trophy Points:
    3
    wow колко много БГ-та лел чак няма герман сецион, ама БГ има евалата !

Аз съм стар диабловец, но от 6-7-8 години съм зарязал всичко.. та реших да пробвам тук, и ако не друго поне 15 левела за 1 час ми се видя добре : )

Не познавам никого тук, с другите сърари няма връзка вече, та ако някой има лоу-левел итем-и да услужи ще се радвам :))))

Акаунт е като името ми тук-> iiN0pointENERGY

пишете 24/7 : )

10. nedyalkow

nedyalkow Member

Trophy Points:
    0
    Здравейте , пичове . От няколко седмици вече си търся сървърче , където да си припомня младините(хехе) и слава богу попаднах на това , което ме радва . Хубаво е , че все още има хора , които играят . Като се сетя едно време колко сме стояли в Headoff и сме се ядосвали като падне сървъра -_-

Проблемът е , че току що се регистрирах и както се досещате имам нужда от помощ в началото . Спомням си , че преди , като започвахме нов акаунт , първо обличахме hammerdin , за да можем след това да фармим trav или Контеса за руни , но нищо чудно вече да не стоят така нещата . Накратко , имам нужда от каквито и да е предмети , с които по един или друг начин да започна сам да се оправям . Много ще съм благодарен на всеки , който се отзове .

Акаунт - nedyalkow

Skype - bestcho

11. gylybov

gylybov Member

Trophy Points:
    0
    Здравейте, и аз се включих днес, да припомним старите времена. Ацц gylybov. Ako някой от старите кучета удари едно рамо в преводите, ще съм благодарен :)

12. martos

martos Member

Trophy Points:
    0
    здравейте ,реших да си припомня старата любима игра, от 10-ина години не съм я играл и ми се доцъка.Някъде прочетох препоръки за този сървър че има и бг-та доста .
    Току що се регнах . Превод ако може :)
    Та който има време може някой итем ,ида е лош става :))

name: martos

13. nedyalkow

nedyalkow Member

Trophy Points:
    0
    Намери ме в играта *nedyalkow да те пооблека криво ляво :)

14. sonkich

sonkich Member

Trophy Points:
    0
    Някой може ли да помогне с превода и някой друг въпрос ацц : sonk

15. RoyalAC

RoyalAC Active Member

Trophy Points:
    8
    След малко мисля и аз да започвам понеже се разочаровах тотално от " Българското " Не искам Items, евентуално ако някой има нужда от нещо по-натам може да ме намери във играта Acc : RoyalAC

• Draft saved Draft deleted
    Loading...
    Loading...