Loading...

Solved the pc wont connect

Discussion in 'Help Desk' started by aethyllnor, Oct 12, 2019 at 6:56 PM.

  1. aethyllnor

    aethyllnor Supporter

    Joined:
    Apr 24, 2015
    Messages:
    102
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    once i load diablo 2 the screen expressing that that pc particularly wont connect appears brightly. i clicked "run as administrator.
     
  2. Gix

    Gix Founder

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    53,551
    Likes Received:
    3,255
    Trophy Points:
    113

    If you're trying to say that your game doesn't start then take a look at this post http://forum.europebattle.net/threads/common-game-errors-and-fixes.532466/#post-881523 and do a complete reinstall.
    Keep in mind that posting a screenshot of the error you're getting and providing some more details such as the operating system you are using, when was the last time you were able to run the game properly and what have you changed right before that, etc will help us track your issue better.
     
    aethyllnor likes this.
  3. aethyllnor

    aethyllnor Supporter

    Joined:
    Apr 24, 2015
    Messages:
    102
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Gix - all of that is true, i shall remember that for you. Also, i was able to connect. I'm thanking you for replying and my first thought is it was slow internet temporarily.
     
    Gix likes this.
  4. Gix

    Gix Founder

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    53,551
    Likes Received:
    3,255
    Trophy Points:
    113

    Glad to hear you are able to connect now, have a good one.
     
  • Loading...
    Similar Threads - wont connect
    1. Dequality
      Replies:
      1
      Views:
      215
    2. dual1ty
      Replies:
      6
      Views:
      421
    3. Dro
      Replies:
      8
      Views:
      951
    4. Fap-
      Replies:
      4
      Views:
      697
    5. Peterbilt
      Replies:
      8
      Views:
      831
    Loading...